Eseménynaptár

Február 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

Légy tagunk!

Tagfelvétel

 

1. Légy Egyesületünk tagja

Ha szereted a társasjátékokat, s úgy érzed, hogy tenni szeretnél a társasjátékozás népszerűsítéséért, akkor jelentkezz egyesületi tagnak. Szeretettel várunk minden lelkes érdeklődőt, aki hozzá tud járulni az Egyesület munkájához.

2. Hogyan jelentkezhetsz egyesületi tagnak?

A jelentkezéshez ki kell töltened a belépési nyilatkozatot, majd két példányban eljuttatnod az Egyesület vezetőségéhez e-mailben vagy személyesen.

3. Tagsági díj

A tagsági díj célja az Egyesület működésének fenntartása, céljaink elérésének elősegítése, mert az kizárólag pályázatokból és egyéb támogatásokból jelenleg nem megvalósítható. Éves tagdíjunk jelenleg 30 lej, amelyet a belépéssel egyidejűleg kérünk befizetni.

4. Milyen szerepet, feladatokat vállalhatsz az Egyesületben?

Minden olyan tevékenységben szívesen látunk, amelyeket bejelöltél a belépési nyilatkozatban. A vállalt munka mindig önkéntes, a feladatok azonosak céljainkkal. Így például jelentkezhetsz játékmesternek különböző rendezvényekre, vállalhatod kisebb-nagyobb klubok alapítását és működtetését, részt vehetsz játékfejlesztői körökön, bekapcsolódhatsz a játékszabályok szerkesztésébe, részt vehetsz az egyesületi élet szervezésében. Természetesen mindezeket a szabadidőd mértékének függvényében.

5. Miért jó egyesületi tagnak lenni, milyen kedvezményekkel jár?

Elsősorban összekötheted a hobbidat egy társadalmilag hasznos tevékenységgel. Megismerhetsz új embereket, elsajátíthatsz új készségeket, kipróbálhatsz új játékokat, első kézből kaphatsz információkat a társasjátékokkal és a versenyekkel kapcsolatban, játéküzletekben kedvezményekben részesülhetsz, de sok minden mást is tartogat számodra, amire talán nem is gondolnál.

Úgy érzed, hogy Te is tagja szeretnél lenni Egyesületünknek?

Csupán annyit kell tenned, hogy kitöltsd az alábbi jelentkezési űrlapot, kinyomtasd, aláírd, majd pedig a szkennelt változatot elküldd nekünk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre.

A dokumentumot letöltheted innen:

MATRISZ bejelentkezési nyilatkozat