Eseménynaptár

Január 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Több, mint ezer embert mozgatunk meg havonta!

vasarhelyi jefKolozsváron, Nagyváradon és Marosvásárhelyen töretlen érdeklődéssel zajlanak a MATRISZ-hoz csatlakozó klubok játékestjei.

 

Kijelenthetjük, hogy a MATRISZ szívverését jelentik a különböző játékestek, amelyekre a különböző városokban többszázan látogatnak el havonta. Kolozsváron, Nagyváradon és Marosvásárhelyen él a keménymag, amely mindig új és új embereket hív meg vonz be az izgalmas partikat hozó rendezvényekre - összesen, egybevetve a helyszíneket több ezret! Plakátok által és Facebook-csoportokban megy a hír, és legtöbbször elfogynak a plusz asztalok is, és alig lehet egy tűt elejteni. Mármint elejteni lehetne, de azt megtalálni...

Hogy boldog seregszemlét tartsunk, mindenek előtt hadd gratuláljunk a nagyváradi klubnak, a "TárSas"-nak, amelyik március 1-jén ünnepelte egyéves születésnapját! Csak így tovább! Ők minden hónap utolsó vasárnapján szerveznek játéknapot.

Kolozsváron egy nappal előtte, február 28-án volt az utolsó játékest, és szintén havonta van "Játék koktél", ahogy előtte mindig meghirdetik.
Marosvásárhelyen tavaly decemberben volt az utolsó Játszma Társasjátékos Összeröffenés, most erőt gyűjtöttek, át- és megszerveztek, a következőre pedig március 12-én kerül sor, egybekötve a Marosvásárhelyi Magyar Diákszövetség (MMDSz) 25 éves születésnapjával.

 

A játékestek folyamatosan bővülő játékarzenállal várják az érdeklődőket, gyakoriak a játékbemutatók, a bajnokságok, versenyek tombolák, és állandó a jó társaság és a jókedv!

 

Nagyváradon:

nagyvaradi je

 

 

Kolozsváron:

kolozsvari je

 

Marosvásárhelyen:

vasarhelyi je