Eseménynaptár

Február 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

Felépítés

A Magyar Társasjátékosok Romániai Szövetsége elnöksége a következő személyekből áll:

 

csucsak

Elnök: Csucsák István - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A társasjátékok iránti szenvedélyem az órákon át tartó stratégiai megmérettetésekkel kezdődött, amelyeket eleinte szűk baráti körökben szerveztünk. Érdeklődésem egyre szélesebb skála irányába kezdett kiterjedni, az új játékok beszerzése is külön élmény volt, de főleg a kiprobálásuk. A társasjátékaim száma egyre inkább gyarapodott, és ezzel arányosan a társasjátékos közösség is, amellyel időről időre kellemes délutánokat töltöttünk el, jól szórakoztunk. Ezeknek köszönhetően Marosvásárhelyen 2011-ben beindult a rendszeres társasjátékos klubélet. Hamar fülünkbe jutott, hogy az ország más pontjain is léteznek hasonló társasjátékos kezdeményezések, és célúl tűztem ki, hogy felkutassam az aktív társasjátékozó közösségeket. Ez a küldetésem, s immár alapítótársaimnak is köszönhetően a mai napig tart. A sok pozitív eredmény hatására egyre nagyobb lehetőségeket és kihívásokat látok a társasjátékok világában, ezek népszerűsítésében, közösségformáló erejében.

 

 

 

kafy

Alelnök: Szász-Köpeczy István - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A 2010/11-ben, Kolozsváron elindított társasjátékos estek, az ún. Játék–Koktélok házigazdájaként indultam el azon az úton, amely végül elvezetett az Egyesület közös megalapításához.

Hiszem azt, hogy a társasjátékos szórakozás népszerűsítésével egy olyan értékálló eszközt formálhatunk meg, amely mai világunkban nem csupán egy felszabadító örömforrásként szolgálhat, hanem gondolkodásunkban, személyes kapcsolatainkban és mindennapi problémáinkban is képessé tesz minket pozitívabb és találékonyabb megoldásokra.

Küldetésemnek érzem a játék bennem égő szellemét alkotásra bírni, megosztani és továbbadni környezetemben mindazoknak, akik hasonlóképpen gondolkodnak a társasjátékokban rejlő kiaknázható lehetőségekről. Mindehhez pedig nem is találhatnék megfelelőbb keretet, mint magát a MATRISZ-t, amiben közös álmainkat máris elkezdtük szövögetni.